Straszna tragedia[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Samolot prezydenta rozbił się
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
132 ofiary katastrofy, tragediaASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
Agencja podała, że 3 osoby są ranne i przeżyły, ale to nie możliwe patrząc na to jak wyglądają szczątki samolotu.
Informacje są weryfikowane
Patrzę na ulice w mieście i są puste. Straszny widok i dziwnie się czuje ...Polonez1,3>Tico0,8>Fiat126p0,65>Fabia1,4>OctaviaTourPlus1,9TDI>VWGolf41,9TDI>SeatCordoba1,4>OctaviaTour1,8T20V by Ali
Komentarz
-
-
[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Wielka TRAGEDIA !!
Komentarz
-
-
[*][*][*]
Jak nie przepadalem za Kaczynskim to jednak byl czlowiekiem i w dodatku prezydentem...
Doczytalem sie ze nie chca wpuscic polakow na miejsce katastrofy zeby przebadac szczatki wraku.
Wedlug mnie fakt ten powinien byc powodem zawieszeniem stosunkow polsko-rosyjkich i zamkniecia granicy... szczelnego zamkniecia granicy.sorki za brak polskich liter
Komentarz
-
-
[*]......
Mam nadzieje, że nie pociągnie to za sobą jakiś większych zawirowań w Państwie i gospodarce, bo takie wydarzenie to świetny moment dla wszelkich "wichrzycieli"...
BTW. Zobaczcie, że praktycznie w jednej chwili zabrakło całego "kierownictwa" polskiej armii ( prezydent, generałowie, itd )...
Wiem, że to nie Afganistan, i nikt nie strzela do samolotów, ale zapakowanie wszystkich do jednej maszyny to trochę nieodpowiedzialne jak dla mnie...Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kowal 2002BTW. Zobaczcie, że praktycznie w jednej chwili zabrakło całego "kierownictwa" polskiej armii ( prezydent, generałowie, itd )...
Wiem, że to nie Afganistan, i nikt nie strzela do samolotów, ale zapakowanie wszystkich do jednej maszyny to trochę nieodpowiedzialne jak dla mnie...
Zamieszczone przez wilqJak nie przepadalem za Kaczynskim to jednak byl czlowiekiem i w dodatku prezydentem...
Doczytalem sie ze nie chca wpuscic polakow na miejsce katastrofy zeby przebadac szczatki wraku.
Wedlug mnie fakt ten powinien byc powodem zawieszeniem stosunkow polsko-rosyjkich i zamkniecia granicy... szczelnego zamkniecia granicy.Radio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz
-
-
[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].[*].
Najszczersze wyrazy wspołczucia, Prezydent RP, były sasiad(Warszawaki Zoliborz 1949-1999r), przyjaciel mojej rodziny
Nie wiem kto dopuścił aby TYLE WAŻNYCH osob leciało w Jednym samolocie.
Komentarz
-
Komentarz